dissabte, 12 d’octubre del 2013

Obrim el nou taller de ROBA A L'ANTIGA!

Amics i amigues, comence una nova etapa en la meua carrera com a modista dedicada a la indumentària tradicional: tinc un nou taller de confecció en què us atendré a partir d'ara.

Ací podeu veure l'espai de treball, molt més ampli que el d'abans. En aquesta la taula de tall, en aquesta màquina de cosir, però sobretot en la cadira on fem els detalls cosits a mà,  aniré transformant les teles en eixes reproduccions que tant ens agraden.

Ací teniu el provador. És una habitació molt àmplia amb bona il·luminació i un gran espill. Ací farem les proves de cada peça de roba i decidirem els adorns i els detalls finals que la convertiran en aquella roba tan especial que havies desitjat.



I ací hi haurà la sala d'espera o de visita, on tens a la teua disposició llibres, fotos i catàlegs que t'ajudaran a decidir-te a l'hora de triar els models que s'adapten millor al teu gust.





6 comentaris:

  1. Enhorabuena Pili! Que disfrutes mucho de tu nuevo espacio, ha quedado muy bonito, mucha suerte aunque como te dicen no la vas a necesitar por que eres una grandísima profesional!!! Besos cuñi

    ResponElimina
  2. Ropa e indumentaria totalmente artesanal y unica. Es la creacion personalizada, sus manos destilan entre otras muchas cosas imaginacion, diseño exclusivo, buen trabajo y profesionalidad.
    Sin duda una buena eleccion.

    ResponElimina
  3. Bon dia. Pilar estic buscant una persona q en faça un pantaló llarc per a danses. El q passa es que no se com posar-me en contacte amb tu i no tinc l'adreça teua.

    ResponElimina
  4. Por fin!!!!
    Me alegro mucho y lo sabes!!!
    Enhorabuena por el "salto" y mucha suerte, aunque seguro que no la necesitas. Te sobra, porque le pones mucho cariño y dedicación.
    Carmen Arocas

    ResponElimina
  5. Muchas Gracias,Carmen.Lo sé,siempre me has animado.Gente como tu sois los que me empujais y animais a salir del cascarón.Besos a la familia.

    ResponElimina
  6. Hola Pilar, puedes mandarme tu correo electrónico para mandarte unas cuantas cosas.Besos
    Feli

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...